Unikāla SUN@HOME gaismekļu tehnoloģija | Lampupasaule
Levý banner
Pravý banner
Izvēlne
0 0,00
70 vairāk, lai saņemtu bezmaksas piegādi
Kategorija

Unikāla SUN@HOME gaismekļu tehnoloģija

Jums varētu interesēt arī
Odpověděl:
AndrisAndris

Atbilde:

Daži no mums katru gadu iegūst jaunu viedtālruni. Bet vai zinājāt, ka dažas viedās tehnoloģijas var būt noderīgas arī jūsu veselībai?

SUN@HOME tehnoloģija

 

Katram no mums ir noteikts bioritms ārā mainoties gaismai un tumsai. Bet ko darīt, ja dienas vai vakarus pavadāt mājās? Tad jūs varat aicināt sauli iekšā, pateicoties jaunajam LEDVANCE zīmola SUN@HOME apgaismojumam, kas tehnoloģiski ir pirms jūsu kalendārā apzīmētā datuma.


LEDVANCE uzvara pilnā rindā


Galvenokārt LEDVANCE tehnoloģijas unikalitāte slēpjas tajā, ka spēj perfekti atbalstīt jūsu bioritmu, simulējot gaismas apstākļu izmaiņas jums apkārt. Tas nozīmē, ka jūs naktī gulēsiet labāk un dienā jutīsities relaksētāk. Un tas noved pie piemērotu apgaismojuma apstākļu iestatīšanas ikdienas aktivitāšu laikā – no rīta vingrošanas, e-pastu rakstīšanas pie monitora līdz aizraujošas grāmatas lasīšanai pirms gulētiešanas.


Triks ir COA (Uz cilvēku orientēts apgaismojums) tehnoloģijā, kas optimizē gaismu, izmantojot pilna spektra SunLike LED diodes, kas mainās dienas un nakts laikā. Gaismas izkliede no 2 200 K līdz 5 000 K ir ideālu apgaismojuma apstākļu atslēga jūsu mājās. Turklāt augstas CRI vērtības (vairāk nekā 95) atdzīvinās krāsas ap jums, tāpat kā to dara saules stari. Salīdzinājumam - Saule sasniedz krāsu atveides indeksu 100, klasiskā LED avota vērtība ir 80. Svarīgs elements ir arī zilās gaismas spektra slāpēšana, kas jauc miegu un mēģina nedabiski aizkavēt mūsu nogurumu.


Izdoma ar katru staru


Iemesli, kāpēc jums vajadzētu iegādāties LEDVANCE tehnoloģiju savai mājai, nebeidzas. Viedā vadība ir arī lielisks palīgs. Jūs pats varat viegli pārslēgt apgaismojumu atbilstoši savām aktivitātēm. No mērķtiecīga darba spēcīgākā apgaismojumā līdz vājai gaismai, lai padarītu jūsu mājokli mājīgu. Iespējams arī pielāgot apgaismojumu, piemēram, atkarībā no laikapstākļiem. Aptumšošana, taimeris, automatizācija vai balss vadība. Šis ir tikai neliels LEDVANCE piedāvāto funkciju saraksts. Un, protams, var lejupielādēt lietotni, kas palīdzēs vadīt.

Un neaizmirstiet par novatoriskajām LightSHIELD tehnoloģijām. Tie sastāv no caurspīdīgas virsmas apstrādes, kas novērš mikrobu un baktēriju veidošanos. Turklāt tas absorbē nepatīkamās smakas jūsu mājās. Mēs nodrošinām pagarinātu piecu gadu garantiju visām SUN@HOME precēm.


Kāpēc jūs vēlētos, lai SUN@HOME sērijas produkti būtu mājās? Īsi un trāpīgi:


✓ Tiem ir vislabākā gaismas kvalitāte ar krāsu atveides indeksu CRI > 95

✓ Pateicoties dienasgaismas imitācijai, tiek pozitīvi ietekmēta dabiskā bioloģiskā ritma iestatīšana

✓ Aptver plašu krāsu spektru diapazonā no 2 200 K līdz 5 000 K

✓ Tie ir viedi, aptumšojami un bezvadu režīmā vadāmi, izmantojot lietotni 

✓ To virsmas apstrāde palīdz novērst baktēriju un mikrobu nogulsnēšanos

✓ Mēs nodrošinām šīm prcēm piecu gadu garantiju


Pievienojiet grozam ieguldījumus savai laimīgai dzīvei.

Klikšķis.

Autor článku:

Andris
Andris Diskuze, Recenzent, Zákaznické_zahraničí

Andris ir ne tikai klientu apkalpošanas speciālists bet arī LED apgaismojuma piekritējs.Savos rakstos viņš dos jums padomu kā samazināt elektroenerģijas patēriņa rēķinus vai kā izvēlēties pareizo spuldzi.Tāpat viņš sniegs daudz lietderīgu padomu kā nevainojami izgaismot Jūsu māju vai dārzu

Jautājiet jebko

Andris

Mēs palīdzēsim Jums ar izvēli kā ari ar tehniskām problēmām.

67660665(Pirmdiena-Piektdiena,08:00-16:30)

Jautājiet

SAISTĪTAS preces

Copyright © 1994 – 2024 Donoci s.r.o., Visas tiesības aizsargātas. Noteikumu un nosacījumu pieņemšana. i