Nedis KATH107GY- Bezvadu gaļas termometrs ar LCD ekrānu un taimeri 0-250 °C | Lampupasaule
Levý banner
Pravý banner
Izvēlne
0 0,00
70 vairāk, lai saņemtu bezmaksas piegādi
Kategorija

Bezvadu gaļas termometrs ar LCD ekrānu un taimeri 0-250 °C

Praktisks termometrs perfektai gaļas pagatavošanai. 8 iepriekš iestatītas temperatūras un gatavošanas ātrumi: liellopu gaļa, cūkgaļa, vistas gaļa, tītara gaļa, teļa gaļa, jēra gaļa, burgeri, zivis.... Vairāk informācijas
Šī lieta vairs nav pieejama
Sākotnēji: 34,90
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Preces apraksts

  • Praktisks termometrs perfektai gaļas pagatavošanai.
  • 8 iepriekš iestatītas temperatūras un gatavošanas ātrumi: liellopu gaļa, cūkgaļa, vistas gaļa, tītara gaļa, teļa gaļa, jēra gaļa, burgeri, zivis.
  • Bezvadu ekrāns ar zilu fona apgaismojumu.
  • Zonde ir izgatavota no higiēniska nerūsējoša tērauda, un to var viegli tīrīt.
  • Mērvienības Celsija vai Fārenheita grādos.
  • 2in1 - gaļas termometrs un virtuves taimeris.
  • Kad būs sasniegta iestatītā temperatūra, jūs dzirdēsiet paziņojuma signālu.
  • Noņemama zonde ērtai uzglabāšanai.
  • Iebūvēts magnēts un turētājs.
  • 2x 1 m gara zonde 2 gaļas cepeša šķēlīšu vienlaicīgai pagatavošanai.
  • Diapazons līdz 250 °C.
  • Lietošana: ievietojiet zondi ēdienā un novietojiet ekrānu ārpus cepeškrāsns.
  • Barošanas avots: 1x AAA (nav iekļauta).

Dokumenti, kurus lejupielādēt

Vērtējums

Vērtējums

Šai precei pagaidām nav mutiska pārskata. Esi pirmais!

Jautājumi par preci

Diskusijā pagaidām nav ierakstu

Parametri

Nedis KATH107GY- Bezvadu gaļas termometrs ar LCD ekrānu un taimeri 0-250 °C
MateriālsPlastmasas
KrāsaMelna
FunkcijaAr baterijām darbināms, nav iekļautas komplektā
0,3 kg
Spriegums3 V
3
Garantijas laiks24 mēneši

Jautājiet jebko

Andris

Es palīdzēšu ar izvēli un tehniskām niansēm.

67660665(Pirmdiena - Piektdiena, 08:00-16:30)

Jautā mums

Banner patička

Copyright © 1994 – 2024 Donoci s.r.o., Visas tiesības aizsargātas. Noteikumu un nosacījumu pieņemšana. i